Posts

Showing posts from June, 2016

Another pointless post

Image
HI! Since I’ve read someone’s blog suddenly my blog crossed on my mind so I visit my blog now, and kalo ini barang pasti debunya udah kyk debu di gudang. It’s already 2016 midyear and still no new story here huu be honest I really really miss writing my unimportant stories here but have no time, seriously!! Do you guys miss me too? Lol, padahal ga ada yg baca juga sih (((YEA, I always have a self satisfy when I write or share my story to everyone, so yeah it’s definitely okay))). Kuliah dan kepanitiaan acara nyita energy, money and obviously time bgt sih parah. Se-gak ada free time gitu, sekalinya ada ya I choose to sleep HEHE tidur gue udah kurang bgt gara-gara rapat almost everyday, ngerjain laporan praktikum, presentasi, and another college’s things deh. So many activities I had last year, mostly acara jurusan sih tapi ada juga acara fakultas. Rasanya mau gue critain semuanya gimana gue capeknya rapat, nangis-nangisan, baper-baperan pas evaluasi sampe terharu karena acaranya sukses…